Myynti:  Prosessiteollisuus 0400 463 261  /  Uretaanieristykset 0400 434 657  |  Toimisto 044 238 5519
Toteutamme teollisuuden ja prosessitekniikan eristystyöt jouhevasti ja osaavasti.

Teollisuuseristykset

Tarjoamme eristämisratkaisut teollisuuteen. Kokonaisvaltaisesti, aina eristeiden kuorirakenteita myöten.

Kokonaisvaltaiset eristämistekniikan ratkaisut

Toteutamme teollisuuden erikoistuneet eristämisratkaisut kokonaisvaltaisena palveluna – ilman alihankintaketjutusta. Meillä on myös kyky ja osaaminen pellittämiseen eli eristeiden kuorirakenteiden rakentamiseen.

Prosessiteollisuuden ja voimalaitosten eristämisratkaisujen tulee olla huoltovapaita, kestäviä ja turvallisia. Siksi luotamme laadukkaisiin kotimaisiin PAROC- ja Isover-eristeisiin, jotka on suunniteltu lisäämään prosessien tehokkuutta ja toimivuutta.

Pureco - All in for Insulation
Pureco - All in for Insulation

Kokemusta isoista projekteista

Eristystekniikka on erikoisalaamme ja takanamme on monivuotinen kokemus eri suuruisista teollisuuden eristyskohteista. Oikein eristetyt prosessit tuottavat parhaiten, ja käytössämme on osaaminen ja laadukkaat tuotteet rakenteiden ja prosessitekniikan eristämiseen.

Ratkomme ketterästi asiakkaidemme eristämisen haasteita ja autamme asiakkaitamme säästämään energiaa sekä ympäristöä. Tunnemme osaajamme ja kannamme vastuun heistä ja osaamisestaan – niin kuin kannamme yhteisestä ympäristöstämmekin.

Tutustu referensseihimme

Kyky ja halu palvella

Meillä on valmius toteuttaa niin pienet kuin suuretkin eristämisen kokonaisratkaisut kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Tavoitat meidät helposti, joten ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua säästämään rahaa ja ympäristöä.

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanit

Luotamme kotimaiseen

Teollisuuden ja talotekniikan eristyksissä luotamme kotimaisiin laatutuotteisiin, PAROC- ja Isover-eristeisiin. Näiden kokeneiden ja paikkansa vakiinnuttaneiden tavarantoimittajien kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Sen ansiosta takanamme on vankka tuotetuki ja tavaran erinomainen saatavuus.