Myynti:  Prosessiteollisuus 0400 463 261  /  Uretaanieristykset 0400 434 657  |  Toimisto 044 238 5519
Pureco - All in for Insulation

Talotekniikkaeristykset

Meillä on kyky, halu ja osaaminen talotekniikan eristystöihin niin isoissa kuin pienissäkin kohteissa.

Energiatehokkuutta talotekniikkaan

Talotekniikan järjestelmien ja laitteiden laadukas eristäminen kohentaa rakennuksen energiatehokkuutta. Eristys varmistaa myös taloteknisten laitteiden suunnitellun toiminnan: laitteiden sisä- ja ulkopinnoille tiivistyvä kosteus voi vaurioittaa laitteita, mikä vältetään kunnollisella eristyksellä.

Eristämme talotekniikan järjestelmät ja laitteet: lämmitys- ja käyttövesiputket, ilmanvaihtojärjestelmät, talotekniikan laitteet sekä savupiiput ja pakoputket. Työssämme käytämme paloturvallisia ja laadukkaita PAROC- ja Isover-kivivillaeristeitä.

Pureco - All in for Insulation

Palo- ja äänieristys

Talotekniikan ohella toteutamme myös paloeristykset ja äänenvaimennuseristykset. Joustavasti, nopeasti ja tehokkaasti. Käytettävissämme on runsas kokemus ja isojen tavarantoimittajien tuotetuki, jotka takaavat sen, että pystymme täyttämään kaikki erikoistuneet eristystarpeet.

Reagoimme nopeasti ja toimimme jouhevasti. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua säästämään energiaa, rahaa ja pitämään huolta kiinteistöstäsi.

Kyky ja halu palvella

Meillä on valmius toteuttaa niin pienet kuin suuretkin eristämisen kokonaisratkaisut kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Tavoitat meidät helposti, joten ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua säästämään rahaa ja ympäristöä.

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanit

Luotamme kotimaiseen

Teollisuuden ja talotekniikan eristyksissä luotamme kotimaisiin laatutuotteisiin, PAROC- ja Isover-eristeisiin. Näiden kokeneiden ja paikkansa vakiinnuttaneiden tavarantoimittajien kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Sen ansiosta takanamme on vankka tuotetuki ja tavaran erinomainen saatavuus.