Myynti:  Prosessiteollisuus 0400 463 261  /  Uretaanieristykset 0400 434 657  |  Toimisto 044 238 5519
Polyuretaani on tehokas kylmä- ja lämpöeriste, joka sopii merikontteihin ja moniin muihin käyttökohteisiin.

Polyuretaanieristys

Polyuretaani on tärkein eristysmateriaalimme. Sen edut perinteisiin eristeisiin nähden ovat kiistattomat.

Ensiluokkainen eristämisratkaisu

Polyuretaani on tutkittu, turvallinen ja monikäyttöinen eristemateriaali Pohjois-Euroopan vaihteleviin lämpötiloihin. Sen lämmöneristyskyky on parempi kuin perinteisillä eristemateriaaleilla, mikä on sen suurin etu energian säästämisen näkökulmasta.

Ruiskutettavan polyuretaanieristeen määrää ja eristekerroksen paksuutta on helppo säädellä.
Polyuretaani on mukautuva ja ilmatiivis eristemateriaali.

Muotoutuu käyttökohteen mukaan

Polyuretaani ruiskutetaan eristettävään pintaan, jolloin eristekerroksesta saadaan juuri halutun paksuinen. Polyuretaanivaahto myös muotoutuu käyttökohteen mukaan täyttäen kaikki kolot ja katkaisten kylmäsillat.

Kovettuessaan polyuretaani tukee eristettävää rakennetta ja toimii myös höyrysulkuna. Se ei kutistu, murene tai homehdu ja säilyttää eristysominaisuutensa koko käyttöiän ajan. Polyuretaani on vastuullisen eristäjän valinta, sillä se on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu – jopa 100 vuodeksi.

Runsaat käyttömahdollisuudet

Tarttuvuus, muotoutuvuus ja säänneltävyys tekevät polyuretaanista monikäyttöisen eristeen eri lämpö- ja kylmäeristämisen käyttökohteisiin, joita esimerkiksi ovat:

Rakennusten ylä- ja alapohjat sekä seinät

Piharakennukset, kellarit ja kylmähuoneet

Säiliöt ja putkistot – myös kaukolämpö- ja maakaasuputkistot

Ajoneuvot ja kontit: niin ääni- kuin kylmäeristyksessä

Ulkoaltaat: paljut ja poreammeet

Avaimet käteen -eristysratkaisumme

Polyuretaaniruiskutus on notkein eristysvaihtoehto niin uudiskohteissa, energiaremontissa kuin muissakin käyttökohteissa. Ruiskutus on nopea ja yksinkertainen toimenpide, eikä polyuretaanista koidu hävikkiä: kaikki ruiskuttamaton eriste voidaan käyttää seuraavassa kohteessa, etkä maksa ylimääräisestä.

Toteutamme polyuretaaniruiskutukset avaimet käteen -periaatteella aina työskentelytilojen suojausta, loppusiivousta ja sovittavia oheistöitä, kuten rakenteiden purkamista, myöten. Työlle annamme kahden vuoden takuun. Voimme järjestää laskun maksamiseksi Svea-rahoituksen jopa 120 kuukauden maksuajalla.

Kyky ja halu palvella

Meillä on valmius toteuttaa niin pienet kuin suuretkin eristämisen kokonaisratkaisut kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Tavoitat meidät helposti, joten ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua säästämään rahaa ja ympäristöä.

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanit

Luotamme Suomessa kehitettyyn

Ekospray-polyuretaani on Suomessa kehitetty ja huolella testattu tuote, jonka tiedämme vastaavan pohjoisten olosuhteiden vaatimuksiin.