Myynti:  Prosessiteollisuus 0400 463 261  /  Uretaanieristykset 0400 434 657  |  Toimisto 044 238 5519
Pureco - All in for Insulation

Pinnoittaminen

Suojaamme katot ja rakenteet saumattomalla polyureapinnoitteella – jouhevasti ja kestävästi.

Hetikuiva ja nopeasti käyttövalmis

Polyureapinnoite suojaa katot ja rakenteet nopeasti, saumattomasti ja kestävästi. Polyurean ruiskuttaminen on nopea ja asiakkaillemme varsin vaivaton toimenpide, ja pinnoitteella käsittelee nopeasti suuriakin suojattavia alueita.

Pureco - All in for Insulation

Saumaton ja joustava pinnoite

Polyurea on tehokas suoja korroosiota, vettä ja monia kemikaaleja vastaan, mikä lisää pinnoitettavan kohteen käyttöikää tuntuvasti. Se myös kestää vaihtelevia lämpötiloja ja on hyvin venyvää. Polyureapinnoite ei siis ratkea pinnan lämpölaajenemisen vuoksi ja soveltuu liikuntasaumojen suojaamiseenkin.

Bakteerivapaa polyurea on hyväksytty myös elintarvikekäyttöön, joten sitä voidaan käyttää muun muassa juomavesisäiliöiden ja -putkien pinnoittamiseen. Se täyttää myös suomalaisten rakennusmääräysten paloluokitukset.

Pureco - All in for Insulation

Sopii taloihin ja teollisuuteen

Polyureapinnoituksilla autamme asiakkaitamme laskemaan kulumisen ja korroosion aiheuttamia ylläpitokustannuksia ja jatkamaan kohteiden käyttöikää. Polyurea soveltuu lukuisten teräs- ja betonirakenteiden suojaamiseen rakentamisessa ja teollisuudessa.

Kattojen suojaus on polyurealla mutkatonta: esitöiksi riittää katon puhdistus, jonka jälkeen vesitiivis ja saumaton pinnoite on valmis ruiskutettavaksi vesikatteen pintaan.

Kyky ja halu palvella

Meillä on valmius toteuttaa niin pienet kuin suuretkin eristämisen kokonaisratkaisut kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Tavoitat meidät helposti, joten ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua säästämään rahaa ja ympäristöä.

Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanit

Luotamme laatuun

Käytämme polyureapinnoituksessa Teknoksen ja Prokolin polyureatuotteita, jotka ovat olleet polyureapinnoitteiden edelläkävijöitä jo pitkään. Se on merkki laadusta ja pitkään jatkuneesta kehitys- ja testaustyöstä.