Myynti:  Prosessiteollisuus 0400 463 261  /  Uretaanieristykset 0400 434 657  |  Toimisto 044 238 5519
Pureco - All in for Insulation

Painuneen lattian nosto

Oikaisemme painuneet lattiat polyuretaanilla ilman tarvetta kaivuutöille.

Lattian oikaisu ilman kaivamista

Lattiat ovat Suomessa ja pohjoisessa useimmiten maavaraisia. Jos maa lattian alla painuu, painuu myös lattia sen mukana. Oikaisemme painuneet lattiat ruiskuttamalla polyuretaania syntyneeseen onkaloon, jolloin turpoava polyuretaani oikaisee lattian.

Polyuretaanioikaisu on helppo vaihtoehto mekaaniselle oikaisulle. Se ei vaadi kaivuutöitä, ja polyuretaani voidaan injektoida lattian läpi suoraan painaumaan.

Pureco - All in for Insulation
Pureco - All in for Insulation

Nopea ja jouheva palvelu

Polyuretaani-injektio sopii erinomaisesti maavaraisten lattioiden, terassien ja teollisuusrakennusten lattioiden oikaisuun.

Työvaiheita on vähän, ja toimenpide on suoraviivainen. Toteutamme lattian oikaisemiset jouhevasti ja nopeasti avaimet käteen -ratkaisuna ruiskutusta ja jälkitöitä myöten.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Yhteistyökumppanit

Luotamme Suomessa kehitettyyn

Ekospray-polyuretaani on Suomessa kehitetty ja huolella testattu tuote, jonka tiedämme vastaavan pohjoisten olosuhteiden vaatimuksiin.

Kyky ja halu palvella

Meillä on valmius toteuttaa niin pienet kuin suuretkin eristämisen kokonaisratkaisut kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Tavoitat meidät helposti, joten ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua säästämään rahaa ja ympäristöä.

Ota yhteyttä